تبلیغات
چتر ابی - قیمه نثار
سلام امروز یه غذای فوق العاده خوشمزه رو اوردم این غذا اصلش مال قزوینه و خیلی خوشمزه است اصلا شبیه قیمه نمیمونه حتما امتحانش كنید مطمئنم خیلی خوشتون میاد و دوباره درستش میكنید.
 50070103905022661843.jpg

مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت  400 گرم
خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته  1 قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتغال 1 قاشق غذا خوری
زرشك 2 قاشق غذاخوری
پیاز  3 عدد بزرگ
كره به مقدار دلخواه
رب 3-2 قاشق غذا خوری
نمك فلفل و زردچوبه ,هل, ادویه ی نثار,زیره  مقداری
گلاب مقداری
زعفران مقداری
طرز تهیه:
ابتدا خلال بادام و پسته و پرتغال وزرشك را در ظرفهای جدا گانه خیس میكنیم(زرشك رامیتوانیم درگلاب هم خیس كنیم)سپس 1 پیاز را رنده میكنیم وبا گوشت تفت میدهیم  تا وقتی كه اب گوشت تموم بشه بعد نصف ادویه ها  را وسپس  رب را به ان اضافه میكنیم و كمی دیگر تفت میدهیم بعد كمی گلاب اضافه كرده 
 69554504691421775495.jpg

و در اخر روی گوشت اب میبندیم و میگذاریم گوشت تا چند ساعت بپزد و حسابی پخته شود و  آب آن كم وغلیظ شود سپس كمی قبل از برداشتن مواد نثار از روی شعله گاز بقیه ادویه و گلاب و زعفران و 2 عدد پیاز باقی مانده را كه بصورت پیاز داغ درآوردیم به مواد اضافه میكنیم  برای تزیین روی برنج هم ابتدا خلال بادام را در مقداری كره و زعفران وكمی گلاب تفت داده تا اندازه ای كه كمی نرم شود سپس آنها را از ظرف خارج كرده خلال پسته را هم به همین ترتیب تفت می دهیم سپس در ظرف دیگر كمی كره ریخته خلال پرتغالی راكه از قبل خیس كرده بودیم باكمی زعفران و گلاب و شكر تفت داده بعد آخر سر همین كار رابرای زرشكی كه ازقبل در گلاب خیس كرده ایم انجام میدهیم
 
31281827581657991724.jpg
  بعد مقداری از سر برنج رابرداشته كمی روی آن زعفران ریخته برای تزیین كنار میگذاریم سپس میتوانید طبق سلیقه خود غذا را تزیین كنید من اینطوری تزیینش كردم
65577392081369091323.jpg  
 



 
 

 




طبقه بندی: انواع خورشت،

[ پنجشنبه 10 مرداد 1392 ] [ 01:08 ب.ظ ] [ چتر ابی ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه