تبلیغات
چتر ابی - قیمه بادمجان
قیمه یكی از خورش هایی هست كه تو بیش تر خونه های ایرونی ها پیدا میشه و كم تر كسی هست كه از این خورش بدش بیاد به همین دلیل اینبار طرز تهیه ی خورش قیمه رو با دستپخت خودم  گذاشتم امید وارم مورد پسندتون قرار بگیره.
55282188266225839590.jpg
مواد لازم:
لپه  1 لیوان(البته اندازه های من چشمی هست شما میتونید به اندازه ی دلخواهتون لپه بریزید چون بعضی ها قیمه رو با لپه ی بیشتر و بعضی ها با لپه ی كم تر دوست دارند)
گوشت  250 گرم
لیمو عمانی  4 تا 5 عدد كوچیك ( میتونید به جای لیمو عمانی مثل من  از پودر لیمو استفاده كنید )
دارچین نمك و فلفل زرد چوبه زیره و گلاب به مقدار لازم
رب 3 قاشق غذا خوری
پیاز  1 عدد
زعفران اب كرده  مقداری
بادمجان 3 عدد
گوجه  2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیازتون رو نگینی خورد كنید و با روغن تفت بدید بعد گوشت رو هم اضافه میكنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت طلایی شود و اب ان بخار شود سپس لپه را شسته و به مواد اضافه میكنیمو بعد از ان لیمو عمانی و زرد چوبه و فلفل و یه كمی دارچین رو به ان اضافه میكنیم و در اخر رب را میریزیم و بعد به ان اب اضافه میكنیم و میگذاریم ارام ارام بپزد تا جا بیفتد و گوشت و لپه ها نرم شود. 
12377366887508492346.jpg
در همین موقع بادمجون ها رو خورد كرده و در تابه سرخ میكنیم. كمی قبل از اینكه خورشت رو از شعله برداریم بادمجون ها رو به ان اضافه میكنیم و گوجه ها رو كه از قبل حلقه حلقه كرده بودیم رو به ان میافزاییم(من قبلا بادنجون هام رو سرخ كرده بودم و تو فریزر گذاشته بودم اینجوری كارم راحت تر شد)
29155740697234645253.jpg
 برای اینكه خورشتتون نور علی نور بشه در اخر زعفران و نمك و گلاب و زیره و دوباره دارچین به مقدار زیاد به ان اضافه میكنیم.( نمك رو به خاطر این در اخر غذا میریزیم كه مدت زمان پخت گوشت كوتاه تر شود و گوشت سفت نشود.) و پس از چند تا قل غذا را در ظرف میكشیم و به بهترین قسمت ان یعنی خوردنش میپردازیم 
02860883952230321154.jpg




طبقه بندی: انواع خورشت،

[ شنبه 26 مرداد 1392 ] [ 05:29 ب.ظ ] [ چتر ابی ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه